Perhitungan untung rugi forex news

Bhd is a Malaysia-based engaged in the provision of mobile value-added services. Aku kata itu duit aku so suka hati perhitungan untung rugi forex news la nak simpan ke nak jual keyg ko lari topik kata kalo aku guna wang rugi dari forex news lain apasal?

Yg ko sibuk nak control org apasal? Kalo ko fhm maksudnya then lepas ni jgn menyalak tak tentu arah. I takut nanti jatuh 5 sen u sakit jiwa masuk tanjung rambutan . Kyosan, skrng masa tak bagus .

Meroyan hari hari kt sini pehal kalo ko dah jual. Cubalah nasib kt tempat lain daripada memekak kt sini tak henti2. Dah 2 kali saya dpt untung dari m3tech dan saya sikit pun tak gentar utk kali ketiga ni. 5 sen sekali lagi baru mau keluar.